Festival op de grens 2021

Op 10 – 11 – 12 september 2021 was de tweede editie van Festival Op de Grens. Festival Op de Grens is een jaarlijks theaterfestival met een zeer diverse programmering. Toegankelijkheid voor makers en bezoekers staat bij dit festival centraal. Zo is er ruimte voor jonge, minder ervaren en/of lokale makers. Daarnaast biedt het festival programma onderdelen voor ieder wat wils, van toneel tot dans en van cabaret tot straattheater.

De eerste editievan Festival Op de Grens vond plaats in 2019 en werd bestempeld als pilot. Deeditie in 2021 is een stap naar een groots en professioneel theaterfestival, deeerste in West-Brabant. Om te starten aan deze professionaliseringsslagheeft BvH Solutions een volledigeonline marketingstrategie mogen leveren, zodat de festivalorganisatie inzichtkon krijgen in de nog te nemen stappen.

Een aantalmaanden voor het festivalweekend mochten we ook starten aan de uitvoering vanonze online marketing strategie. We beheerden de volledige sociale media engingen aan de slag met diverse online campagnes.  

Een sterk planmet nog sterkere resultaten. We hebben de online positionering kunnenversterken met twintig advertenties en veertig social media posts. Hiermeebereikten we online meer dan 100.000 unieke personen! Op naar een volgendsuccesjaar, op naar Festival Op de Grens 2022!

Andere succesverhalen

Human Safety Alliance

Lees meer
Webdevelopment

Festival op de grens 2021

Lees meer
Social Media Marketing

Social media beheer & marketing advies

Lees meer
Social media marketing