Welkom bij MONKEY.

Wij zijn hét marketingbureau dat gespecialiseerd is in social media, websites en het leggen van de gouden link tussen deze kanalen. Wij werken dagelijks vol enthousiasme aan de opdrachten van onze klanten met ons doel en onze waarden in ons achterhoofd. Zo kunnen we de klant écht ondersteunen en laten klimmen naar de top!

085 - 0046611 | info@monkeyagency.nl

Our goal.

Organisaties écht ondersteunen bij hun marketing vragen met behulp van onze bananas

Wat betekent dat eigenlijk? Écht ondersteunen?

Dat is: samen aan de slag gaan en vanuit daar een sterke oplossing creëren. Oftewel: wij geloven in co-creatief te werk gaan. Zo starten wij bij een kennismaking, blijven tussendoor in direct contact en sluiten af met een duidelijk afsluitend gesprek!

Our bananas.

Op-maat service

Iedere klant en opdracht is uniek. De verschillen kunnen zitten in de sector, de gewenste ondersteuning, het gewenste resultaat en meer. Daarom hebben wij geen kant en klaar model klaarliggen, maar werken wij op maat.

Innovatie

De wereld van marketing staat niet stil. Om deze reden besteden wij veel aandacht en tijd aan nieuwe technologieën, strategieën en ideeën. Deze innovaties stimuleren wij intern en worden versterkt door externe ontwikkelingspartners, zoals Google, Facebook en Microsoft.

Kwaliteit

Dit punt hoort altijd op 1, als je het ons vraagt. Wij geloven in de combinatie van resultaat en tevredenheid. De som van deze twee onderdelen vormt voor ons de definitie van kwaliteit. Hier streven wij niet alleen naar, maar dit bieden wij gewoon!

Creativiteit

Creativiteit stroomt door de aderen van ons bedrijf en is in alle takken van ons bedrijf te vinden. Zo wegen wij elke oplossing af, is Adobe ons niet vreemd en ontwikkelen wij iedere dag onze dienstverlening!

Our
bananas.

Our monkeys.

De enige echte monkeys.

Een team van online en offline monkeys staat dagelijks klaar om te werken aan het succes van onze klanten. Ieder met eigen kwaliteiten, kennis en kunde. Eigenlijk een top team, uniek in de regio, in het land en op de wereld!

Bent
van Hassel

Creative marketing director

Levi
Brouwers

Technical marketing director

Foto Joram

Joram
Brouwers

Online marketing trainee

Foto Lieke

Lieke
Krens

Content creator

Foto Meike

Meike
van Osta

Copywriter

Foto Lian

Lian
Blaak

Graphic designer

Foto Bent van Hassel - Creative Marketing Director en Founder Monkey.

Olivier
Lanen

Sales Manager