Social media

Social media zit de laatste jaren enorm in de lift en dat is duidelijk te zien. Newcom (2019) onderzocht de gebruikersaantallen van verschillende social media en kwam erachter dat we in Nederland met miljoenen op een dag gebruik maken van social media. We swipen, scrollen, posten, delen en zijn bijna niet meer weg te slaan van onze up-to-date apparaten.

Wat betekent dit voor jou en jouw bedrijf? Met deze hoge gebruikersaantallen en vele acties is jouw doelgroep altijd via een kanaal te vinden. De vraag is dus niet of, maar hoe je ze gaat bereiken.  Hier helpen we graag bij en dat doen we als volgt.

MONKEY. knowledge

We denken en delen graag bij MONKEY. Met onderstaande punten proberen we je te ondersteunen bij het vergroten van je kennis over social media. Dit is een onderdeel van onze transparante werkwijze, waarbij jij onze stappen kan volgen en dus ook een betere controle hebt over jouw investering.Dit is onze social knowledge:

MONKEY. favicon

Er zijn honderden social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, TikTok, Whatsapp, maar ook Tinder. Je hoeft uiteraard als bedrijf niet op ieder kanaal zichtbaar te zijn.

MONKEY. favicon

Ben je een product verkoper? Via vele social media kanalen kun je een gemakkelijke digitale shop maken. Naast scrollen en delen kan jouw doelgroep ook direct een aankoop doen.

MONKEY. favicon

Professionele content zorgt altijd voor meer succes op social media. Zorg dus voor scherpe foto’s en duidelijk leesbare teksten.

Nieuwsgierig naar wat onze social knowledge voor jullie kan betekenen?

Plan vrijblijvend 'n koffiemomentje