Websites

Bijna iedere organisatie presenteert zichzelf tegenwoordig online met behulp van een website. In Nederland zijn er volgens Google alleen al miljoenen websites en worden er dagelijks ook nog  eens miljoenen kliks naar websites geregistreerd.

Wat betekent dit voor jou en jouw organisatie? Een website is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en verdient aandacht, zodat jouw bedrijf op een juiste en fijne manier online te vinden is. Hier helpen we graag bij!

Webdesign en -development

De constructie en look-and-feel van jouw website is een eerste stap naar een sterk leadgericht online visitekaartje van jouw organisatie. Tijdens het proces van het ontwikkelen van een website blijven we in contact, zodat de wensen van jouw organisatie duidelijk terugkomen in het eindresultaat.

Webshops

Voor jou, als webshopeigenaar, is een leadgerichte websiteprioriteit #1, maar verlies niet uit het oog dat je webshop er ook betrouwbaar en representatief uit moet zien. Op deze manier voelen mogelijke klanten zich veilig en minder blootgesteld aan de onbeperkte online wereld. 

Naast de leadgerichtheid en de betrouwbare look-and-feel moet de constructie subliem en snel werken. Met behulp van de technische expertise van onze webdevelopers staat jouw webshop steviger als ooit en streef je naar een unieke en perfecte klantbeleving!

WordPress & Webflow

Afhankelijk van jouw wensen werken we aan de constructie van jouw website met WordPress of WebFlow. We gebruiken deze ondersteunende programma’s vanwege hun hoge gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je ten alle tijden gemakkelijk onderdelen aanpassen

MONKEY. knowledge

We denken en delen graag bij MONKEY. Met onderstaande punten proberen we je te ondersteunen bij het vergroten van je kennis over websites. Dit is een onderdeel van onze transparante werkwijze, waarbij jij onze stappen kan volgen en dus ook een betere controle hebt over jouw investering.Dit is onze web knowledge:

MONKEY. favicon

Er zijn honderden systemen en methodes waarmee een website kan worden gebouwd. Wordpress en WebFlow, de systemen die wij gebruiken, zijn het meest gebruiksvriendelijk. Door gebruik te maken van deze systemen, kan je altijd op een gemakkelijke manier wat aanpassen.

MONKEY. favicon

Een duidelijk design is zeer belangrijk voor een sterke website, maar vergeet ook zeker de technische kant niet. Dit is belangrijk voor de klantbeleving, maar ook zeker voor jouw ranking in zoekmachines, zoals Google.

MONKEY. favicon

Jouw website is vaak een van eerste ‘touch moments’ met potentiële klanten. Kortom een allereerste indruk en deze dient uiteraard perfect te zijn.

Nieuwsgierig naar wat onze web knowledge voor jullie kan betekenen?

Plan vrijblijvend 'n koffiemomentje